Top

Arizona

mitä odottaa arizonalta

Kaktusten ja punaisen kallion osavaltio Arizona on muutakin kuin Grand Canyon. Kalliomuodostelmat kuten the Wave ja Horseshoe Bend ovat luonnon omaa taidetta ja muutkin kanjonit, kuten Marble Canyon, ovat upeita katsella. Arizona ei ole pelkkää kalliota, vaan vesi virtaa niin Grand Canyonin pohjalla, kuin Havasu Fallsin upeassa vesiputouksessa.

Mutta ennen kaikkea Arizona on Amerikan intiaanien koti. Iso osa Arizonaa on heimojen maata, ja sitä pitää kunnioittaa. Heimoista voi oppia osavaltion museoissa ja visitor centereissä, niitä voi tukea mm. ostamalla aitoja käsitöitä.

Arizonan must nähtävyydet ja aktiviteetit

Havasu Falls vaellus
Tombstonen länkkärikylä
Canyon De Chelly monumentti
Suurkaupungit kallioiden keskellä
Antelope Canyonin valokuvakierros
Hoover Dam
Horseshoe Bend
Monument Valley
Sedona

vinkkejä

Grand Canyon – Valtava alue, jota voi lähestyä eri ilmansuunnista. Pohjoinen ja etelä ovat ne suosituimmat.

MONEY SAVING TIPS

1
Get the menu of the day Accusata vulputate pri an, mel no vivendo deleniti, aliquid probatus elaboraret ut quo. Veniam facete intellegebat et mei, cetero luptatum definiebas at nec. Nisl viris.
2
Ride with Uber Quo at mollis tritani molestie, munere vivendum sit ei, nec congue bonorum an. In quidam iriure alienum nam, in scripta probatus usu. Aperiam ex his.
3
Get city passes Cetero luptatum definiebas at nec. Nisl viris inimicus no eam. Audire platonem id mea, prompta volumus mandamus cu. Pri in wisi ancillae, nec nisl numquam eu dicunt bonorum..
4
Couchsurf Scripta probatus usu. Aperiam tractatos ex his, ex usu facete accumsan, duo platonem efficiantur intellegebat ut. Accusata scripserit pri eu, accusam no nullam.
0

Kun ensimmäisen kerran lähdin tien päälle kymmenen vuotta sitten, ei sen jälkeen näiltä teiltä olekaan malttanut pysyä kovinkaan kauan pois. Ja nyt, autan teitä saamaan Yhdysvaltojen reissustanne maksimaalisen huvin.

kirjoita kommentti