Top
Pakkauslista: Kesäinen Nashville

*Sisältää mainoslinkkejä: Scandinavian Outdoor & Amazon.de

Nashvillen kaduilla soi country ja ihmiset ovat hyvällä tuulella. Kesällä Nashvilleen saapuvat helteet, joten reissuun kannattaa varautua kevein vaattein. Jos sateita kuitenkin osuu kohdalle, vesi tulee alas kohtuullisella paineella ja voi olla parempi etsiytyä sisätiloihin. Onneksi musiikkimuseoita ja -baareja riittää, ja niissä viihtyy pitkäänkin jos on oikein varustautunut. Alla vinkit Nashvillen pakkaushetkeen.  

Shortsit ja t-paita

Tämä yhdistelmä toimii bootsien kanssa aina ja tätä tyypillisempää asua on Nashvillestä vaikea löytää. Kuitenkin, myös kesällä kannattaa pakata mukaan neule vaikka säätiedotukset näyttäisivätkin aurinkoa, sillä kaupoissa ja museoissa ilmastointi pyörii usein kovalla. 

*Korvatulpat

Jos vietät pidemmän ajan kaupungissa, voi musiikin määrä ja kovaäänisyys rasittaa korvia. Pakkaa siis korvatulpat mukaan ainakin isoimpia konsertteja varten. Jotta äänenlaatu ei kuitenkaan pääse huononemaan, kannattaa satsata hieman parempilaatuisiin tulppiin.

*Vaelluskengät

Heti Nashvillen ulkopuolella on upeita luontokohteita, esimerkiksi vesiputousvaelluksia, joissa pääsee ulkoiluttamaan vaelluskenkiään. Jos ajelee vielä vähän pidemmälle, noin 3,5 tuntia tarkalleen, saapuu tunnettuun Smokies vuoristoon, joka viimeistään saa kaivamaan patikointiin sopivat kengät laukusta.

*Läpinäkyvä laukku

Jos suunnittelet stadiumilla käyntiä esimerkiksi konsertin tai amerikkalaisen jalkapallon parissa, kannattaa muistaa jo etukäteen pakata käsilaukun sisältö läpinäkyvään laukkuun. Muunlaiset laukut eivät nimittäin pääse ovista sisään. 

*Kamerapuhelin

Kyllä, kannattaa tuoda puhelin, jossa on kamera varsinkin jos suunnittelet käyväsi baareissa ja konserteissa, sillä ison, erillisen kameran raahaaminen niihin on ärsyttävää. Hyvälaatuinen kamera auttaa hämärissä olosuhteissa kuvaamista ja salakuvien ottamista country-julkkiksista. Puhelimeen kannattaa myös ladata sovellus, josta näkee lähestyvät hirmusateet ja tornadot.

Älä pakkaa: bootseja

Älä pakkaa liian monia bootseja mukaan, sillä Nashvillen bootsimarkkinat ovat laajat. Bootsikauppoja on joka kadulla ja kaikilla tuntuu olevan käynnissä aina sama tarjous, eli kolmet bootsit kaksien, tai jopa yksien, hinnalla. Pitkiä matkoja ei kuitenkaan uusilla bootseilla kannata kävellä, koska niiden sisäänkävely kestää hetken. Osa paikallisista on sitä mieltä, että bootsit on varma merkki turistiudesta, joten jos haluat soluttautua paikallisten joukkoon valitse nilkkabootsit tai ainakin hillityt bootsit.

Mitä sinun Nahvillen matkaasi kuuluu?

Osa artikkelissa esiintyvistä linkeistä on affiliatelinkkejä. En kuitenkaan suosittele tuotteita, joita en oikeasti suosittele, vaan joko tuotteet ovat testattuja ja hyväksitodettuja tai ne ovat toivelistallani.

Kun ensimmäisen kerran lähdin tien päälle kymmenen vuotta sitten, ei sen jälkeen näiltä teiltä olekaan malttanut pysyä kovinkaan kauan pois. Ja nyt, autan teitä saamaan Yhdysvaltojen reissustanne maksimaalisen huvin.

kirjoita kommentti