Omat suosikkini

*Sisältää mainoslinkkejä: Airbnb & Adlibris

Auton vuokraus

DISCOVER CARS

Discover Cars etsii useamman ison ketjun autot ja siellä tuntuu olevan aina parhaat tarjoukset ja iso valikoima erikokoisia autoja. Suodattimista on helppo valita esimerkiksi minivan eli ”people carriers”.

ESCAPE CAMPERVANS

Jos haluat matkallesi vähän enemmän mukavuutta kuin autossa leiriytymisen, mutta asuntoauto tuntuu liialliselta, voi reissupaku olla se hyvä puolitie. Escapen pakut on valmiiksi varusteltuja, joten paikanpäälle päästessä ei tarvitse kun lähteä ajamaan. 

CAMPER TRAVEL USA

Asuntoautojen etsimiseen tämä hakusivusto antaa laajan valikoiman kulkuvälineitä, ja esimerkiksi Yhdysvaltojen suurin asuntoautojen vuokraaja, Cruise America, ilmoittaa autoistaan täällä. Lisäpalvelut valitaan selkeästä rastiruutuun-valikosta.

Lennot

SKYSCANNER

Ehdottomasti oma suosikkini lentojen etsimiseen. Riittää kun laittaa maan nimen, niin pääsee katselemaan hyviä ja edullisia yhteyksiä koko maan kentiltä.

NORWEGIAN

Lennämme usein Norwegianilla sen edullisuuden ja hyvin yhteyksien vuoksi. Koneissa on ollut hyvät varustelut ja henkilökunta mukavaa.

FINNAIR

Suomesta saa suoria lentoja moniin Yhdysvaltojen isoihin kaupunkeihin ja uusia reittejä avataan parhaillaan.

Majoitus

*AIRBNB

Kokeile löytää yösija maan erikoisuuksista kuten puumajoista, vehreistä lähiöstä tai tiiliseinäisistä lofteista. Sen lisäksi, että Airbnb on ihan mahtavat paikka löytää majapaikka, voit vuokrata myös oman kotisi lomasi ajaksi. Klikkaamalla sisään tästä ja saat uutena asiakkaana alennuksen! 

BOOKING.COM

Booking.com on suosikkini hotellivaraussivustoista ja sieltä tuntuu löytyvän aina paras hintakin. Myös Booking tarjoaa mahdollisuuden etsiä erikoisempia majapaikkoja.

MOTEL 6

Yksi suurimmista motelliketjuista Yhdysvalloissa ja tasoltaan kelpo. Helppo löytää ja helppo ajaa auto suoraan oven eteen. Siinähän ne tärkeimmät motellille.

Matkasuunnittelu

PINTEREST

Kaiken kattava hakukone, jonka kuvat aiheuttavat varmasti matkakuumeen. Kuvien takaa paljastuu kuitenkin myös käytännöllistä tietoa, jotka auttavat kokoamaan hyvän reissun.

ROAD TRIP YHDYSVALLAT

Matkaopas kokoaa yhteen kaiken tarpeellisen roadtripin järjestämiseen. Voit tilata kirjan kirjana tai e-kirjana.

*LONELY PLANET

Lonely Planetin kirjat eivät ole suosituimpia matkaoppaita turhaan. Niihin on kerätty valtava määrä tietoa ja kuvalliset kirjat saavat myös inspiraation kunnolla liikkeelle.

Muut

BANK NORWEGIAN

Visa-kortti, jolla ei ole kuukausimaksuja eikä käyttökään maksa, jos maksat laskun heti. Kaikista ostoista kerryttää pisteitä, joilla pääsee maksamaan lentoja. Parasta tässä kortissa on se, että jos matkakuluista vähintään 50% maksetaan kortilla, saa ilmaisen matkavakuutuksen, jonka toimivuutta olen jo päässyt testaamaan.

WALMART

24/7 kaupat ovat parhaita paikkoja parkkeerata auto tai vaikka asuntoauto yöksi. Vessat, sekä ilta- ja aamupala, löytyvät kätevästi vierestä ja usein parkkipaikka on vartioitu. Jos haluat ostosten odottavan jo valmiina kaupassa noudettavaksi, kun saavut maahan, kannattaa tilaus tehdä hyvissä ajoin kotoa käsin.

TULOSSA…

Varusteet

*SCANDINAVIAN OUTDOOR

Todella kattava valikoima laadukkaita retkeilyvarusteita. Jos haluat reissulle mukaan tavaroita, jotka kestävät seuraavaankin reissuun, kannattaa tuotteisiin satsata ja ostaa ne harrastajille suunnatusta kaupasta.

TULOSSA…

TULOSSA…