Top

Nevada

mitä odottaa nevadalta

Nevada on monille yhtä kuin Las Vegas. Las Vegas puolestaan tunnetaan kasinoistaan, juhlistaan, valoistaan, Stripistä ja valtavista esityksistään. Mutta Las Vegas voi myös yllättää; voit rauhoittua spassa, kattoterassin uima-altaalla, tai villiintyä vuoristoradassa tai valtavassa karkkikaupassa. Voit oppia historiasta Titanic tai vanhojen valokylttien museoissa.

Myös Nevada voi yllättää. Las Vegas voi olla egoltaan suuri, mutta pinta-alaltaan se on vain pieni osa Nevadaa. Suurin osa Nevadaa on tyhjiä teitä ja aavikkoa, siitä ei pääse mihinkään. Mutta hylätyt aavekylät, aavikkoeläinten bongailu, kuumat lähteet ja erikoiset museot tekevät Nevadasta uniikin matkakohteen. Ja ne tähtitaivaat! Vuoretkin kuuluvat Nevadan luontoon, lähinnä punaisena versiona, mutta pohjoisessa vuoret ovat jopa kasvien peitossa, ja Lake Tahoestakin osa kuuluu Nevadalle.

nevadan must nähtävyydet ja aktiviteetit

Las Vegasin teemahotellit
Hoover Dam
Las Vegasin buffat & esitykset
Renon huvitukset
Burning Man
Autiokylät

vinkit nevadan luontoon

Punakiviaavikot – Valley of Fire, Red Rock Canyon

Vehreät – Great Basin, Lake Tahoe, Mount Rose Wilderness

Suggested daily budget – 50-60 EUR / 52-62 USD (Note: This is a suggested budget assuming you’re staying in a hostel, eating out a little, cooking most of your meals, and using local transportation. Using the budget tips below, you can always lower this number. However, if you stay in fancier accommodation or eat out more often, expect this to be higher!)

MONEY SAVING TIPS

1
Get the menu of the day Accusata vulputate pri an, mel no vivendo deleniti, aliquid probatus elaboraret ut quo. Veniam facete intellegebat et mei, cetero luptatum definiebas at nec. Nisl viris.
2
Ride with Uber Quo at mollis tritani molestie, munere vivendum sit ei, nec congue bonorum an. In quidam iriure alienum nam, in scripta probatus usu. Aperiam ex his.
3
Get city passes Cetero luptatum definiebas at nec. Nisl viris inimicus no eam. Audire platonem id mea, prompta volumus mandamus cu. Pri in wisi ancillae, nec nisl numquam eu dicunt bonorum..
4
Couchsurf Scripta probatus usu. Aperiam tractatos ex his, ex usu facete accumsan, duo platonem efficiantur intellegebat ut. Accusata scripserit pri eu, accusam no nullam.
1

Kun ensimmäisen kerran lähdin tien päälle kymmenen vuotta sitten, ei sen jälkeen näiltä teiltä olekaan malttanut pysyä kovinkaan kauan pois. Ja nyt, autan teitä saamaan Yhdysvaltojen reissustanne maksimaalisen huvin.

kirjoita kommentti