Top
Sisustusesineitä kaupassa Yhdysvalloissa.

Kirppareita on kiva kiertää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vaikka suomalaisen tyylisiä itsepalvelukirppiksiä harvoin näkee, niin vintageliikkeitä sen sijaan on joka kaupungissa. Vintagea myyvä Eight Flags Antique Market sijaitsee aivan Floridan ja Georgian rajalla, Fernandina Beachillä.

Fernandina Beach on osa Amelia saarta, jonka ihanat, pikkuiset rantakylät on jo itsessään vierailemisen arvoisia. Fernandina Beach on amerikkalaisten oma pikku lomakylä ja tunnelmaltaan rento. Keskustan läpi kulkee pääkatu, Centre St, jonka varrella on kylän kaikki kaupat ja tärkeät rakennukset. Vehreillä sivukaduilla taas voi käydä ihastelemassa nättejä taloja.

Pääkadulla sijaitsee myös Eight Flags Antique Market, omanlaisensa vintageliike. Sen valikoimiin kuuluu kierrätetyn tavaran lisäksi myös uutta, maalaistyylistä tavaraa. Myymälän valikoima on aseteltu niin, että yksi valikoimakokoelma muodostaa tavallaan oman huoneensa. Tuotteet ovat niin kauniita, että voisin viedä kotiini ne kaikki. Rakennuksessa on ikkunat vain myymälän alkupäässä, jonka vuoksi kauppaan on saatu luotua tunnelmavalaistus.

Vintagekauppa Eight Flags Antique market

Kun ensimmäisen kerran lähdin tien päälle kymmenen vuotta sitten, ei sen jälkeen näiltä teiltä olekaan malttanut pysyä kovinkaan kauan pois. Ja nyt, autan teitä saamaan Yhdysvaltojen reissustanne maksimaalisen huvin.

kirjoita kommentti